Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Parteneriat de Mobilitate - reuniune anuală de nivel înalt la Bruxelles

Șefa BRD, Olga Coptu participă pe 2 decembrie la cea de-a IX-a reuniune anuală la nivel înalt a Parteneriatului de Mobilitate UE – Republica Moldova, în calitate de reprezentant guvernamental pe subiectul Diasporă, Migrație și Dezvoltare și speaker în cadrul sesiunilor tematice privind rezultatele de consolidare și dezvoltare a capacităților instituționale în domeniul migrației și mobilității umane.

 

Evenimentul va reuni instituțiile de resort din Republica Moldova, statele membre ale Uniunii Europene și structurile relevante comunitare, pentru prezentarea rezultatelor naționale din ultimul an în domeniul implementării Declarației comune privind Parteneriatul de Mobilitate.

 

De asemenea, vor fi discutate oportunitățile de susținere a proiectelor viitoare în domeniul migrației și mobilității umane. Evenimentul va fi co-prezidat de către Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al RM, dna Daniela Morari, și de către Șeful Unității pentru coordonarea internațională a Direcției generale pentru migrație și afaceri interne a Comisiei Europene, dna Marta Cygan.

Dates: 
Friday, December 2, 2016 -
08:00 to 18:00